Locuri de munca
Mai jos puteti cauta locul de munca perfect pentru dumneavoastra dupa filtrele necesare. Cauta locuri de munca in tara sau in strainatate, puteti cauta un loc de munca pentru o tara preferata sau pe profesia si specializarea dumneavoastra.
- All
- Locuri de munca in Romania
- Locuri de munca in strainatate
Romania
Uniunea Europeana
Romania
România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre. Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord și est și Republica Moldova la est, iar țărmul Mării Negre se găsește la sud-est.
Uniunea Europeana
Uniunea Europeană (UE) este o uniune politică și economică a 27 de state membre situate în principal în Europa. Are o suprafață de 4.233.262 km2 și o populație estimată de aproximativ 447 milioane. UE a dezvoltat o piață unică internă printr-un sistem standardizat de legi care se aplică în toate statele membre. Politicile UE vizează asigurarea liberei circulații a persoanelor, bunurilor, serviciilor și capitalurilor în cadrul pieței interne, adoptarea legislației în domeniul justiției și afacerilor interne și menținerea unor politici comune privind comerțul, agricultura pescuitul și dezvoltarea regională. Pentru călătoriile în spațiul Schengen, controlul pașapoartelor a fost eliminat. O uniune monetară a fost înființată în 1999, a intrat în vigoare în 2002 și este compusă din 19 state membre ale UE care utilizează moneda euro.
Franta
Germania
Olanda
Franta
Franța, recunoscută în mod oficial ca Republica Franceză, este o republică constituțională unitară având un mod de guvernare semi-prezidențial, mare parte din teritoriul său și din populație fiind situată în Europa de Vest, dar care cuprinde și mai multe regiuni și teritorii răspândite în toată lumea. Capitala sa este orașul Paris, limba oficială este franceza iar moneda este euro. Deviza națională este „Libertate, egalitate, fraternitate” (în franceză Liberté, Égalité, Fraternité), iar drapelul Franței este format din trei benzi verticale colorate, respectiv în albastru, alb, roșu. Imnul național este La Marseillaise.
Germania
Republica Federală Germania, acronim RFG, colocvial, Germania este un stat în Europa Centrală. Face parte din organizații internaționale importante, precum: Consiliul Europei (1951), OCDE, Uniunea Vest-Europeană (1954), NATO (1955), Uniunea Europeană (1957), ONU (1973), OSCE, și din zona euro. Se învecinează: la nord – cu Marea Nordului, Danemarca și Marea Baltică; la est – cu Polonia și Republica Cehă; la sud – cu Austria și Elveția; iar la vest – cu Franța, Luxemburg, Belgia și Olanda. Teritoriul Germaniei acoperă 357.021 de kilometri pătrați (137.847 mile pătrate), într-o zonă cu climat temperat. Germania are cea mai mare populație dintre statele membre ale Uniunii Europene (82 de milioane de locuitori).
Olanda
Olanda se află în Europa de Vest, langă Marea Nordului. În partea de est se învecinează cu Germania, iar la sud de Olanda se află Belgia. Condițiile bune de muncă și condițiile atractive de angajare atrag sute de mii de lucrători din alte părti ale Europei în fiecare an. Olanda are una dintre cele mai scăzute rate de șomaj din lume. Aceasta înseamnă că doar o mică parte din forța de muncă este disponibilă pentru a-și schimba locul de muncă.
- All
- Constructii
- Instalator
- Muncitor necalificat
- Sudor
- Tamplar
- Zidar
- recrutor
Constructii
Zidar
Instalator
Tamplar
Electrician
Constructii
Indiferent că ești inginer, fierar-betonist, zidar sau că practici orice altă meserie din domeniul construcțiilor, îți poți găsi de muncă în cadrul firmelor de construcții sau la dezvoltatorii particulari. În primul caz, cel al firmelor de construcții, avantajul este că acestea au în mod constant contracte, așa că vei avea de lucru în permanență și nu vei rămâne descoperit din punct de vedere financiar. Și dezvoltatorii particulari sunt o variantă, însă la ei munca este pe proiect (poate fi vorba de un bloc, un complex de birouri, câteva case etc.), iar contractele sunt pe o perioadă limitată. Programul de lucru este, de regulă, de opt ore pe zi, dar orele suplimentare nu sunt excluse în acest domeniu.
Zidar
La rândul lor, zidarii sunt la mare căutare în domeniul construcțiilor, aceștia având rolul de a contribui la ridicarea clădirilor din cărămidă, piatră, BCA (beton celular autoclavizat) sau alte materiale. Practic, aceștia fac lucrările de zidărie și tencuială, pentru ca imobilele și compartimentele lor să capete forma din planul de construcție.
Instalator
Se spune ca meseria este bratara de aur, iar acest lucru este si mai evident in cazul meseriei de instalator sanitar! Intotdeauna va fi nevoie de un specialist in acest domeniu, atat la casele, apartamentele sau vilele noi construite, cat si la cele deja existente si care necesita modernizari sau reparatii. Altfel spus, meseria de instalator sanitar este una care poate aduce venituri considerabile, iar un instalator bun, cu experienta si cu constiinta lucrului bine facut, va putea castiga la fel de bine ca un programator IT! Deci, meseria de instalator sanitar este o optiune de viitor pentru orice tanar care doreste sa porneasca in viata, si nu numai! Oricand ne putem recalifica!
Tamplar
Meseria de dulgher-tamplar este una dintre cele mai venerabile si mai vechi. Oamenii au ghicit să facă diverse obiecte din lemn, precum și să construiască locuințe cu mult timp în urmă. Lemnul este unul dintre cele mai convenabile materiale pentru prelucrare; se pretează mult mai ușor decât, de exemplu, piatra. În plus, lemnul este frumos, ecologic, îngrijit și convenabil. Cel care lucrează cu lemnul este ceea ce este un tâmplar și tâmplar. Pe vremuri, exista o diviziune destul de clară: dulgherii erau angajați în lucrări de achiziții, participau la fabricarea structurilor portante în construcții și construiau case. Munca lor a fost considerată mai crudă și mai puternică. Tâmplarii erau angajați în fabricarea de articole mai mici, cum ar fi mobilier, piese de tăiere, vase. În prezent, nu există o împărțire strictă, poți alege o direcție pe placul tău.
Electrician
Un electrician este un profesionist (meseriaș) pregătit pentru domeniul instalațiilor și utilajelor electrice. El devine competent prin pregătire profesională pentru construcția, instalarea, întreținerea, modificarea și repararea acestora fie că ele există în interiorul clădirilor sau sunt în exterior. În activitatea de electrician, trebuie respectate o serie de norme tehnice specifice, de standarde. Asta este verificat de factori autorizați competenți. Electricienii pot să lucreze pentru a monta în faza inițială un sistem electric, o instalație electrică, sau ulterior pentru întreținerea (mentenanța) acestora. Electricienii pot, de asemenea să fie specializați în instalații electrice existente la bordul autovehiculelor, a navelor maritime, aeronavelor sau a unor platforme mobile.